Gratis juridisch advies – Kan dat?

Juridisch advies, dat heeft iedereen op zijn tijd nodig. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Incasseren van alimentatie
  • Het nakomen van juridische verplichtingen met betrekking tot levering
  • Een geschil met de buren
  • Verplichtingen vanuit de arbeidsovereenkomst tussen werkgever en werknemer

Wij spiegelen zaken niet mooier voor dan ze zijn. Door kennis en ervaring weten we wat er wel mogelijk is. Zo krijgt u eerlijk advies over de kans van slagen.

Is gratis juridisch advies mogelijk?

Onze juristen hebben tijd nodig om goede informatie en goed advies te geven. Daarvoor is tijd nodig en dat is helaas niet gratis. Wel geven we vooraf gratis informatie in de vorm van een inschatting.

De inschatting van de kosten volgt aan de hand van de casus. Dat is dus maatwerk. Zo kan gewerkt worden tegen eerlijke tarieven, zonder verborgen kosten achteraf.

Tips voor juridisch advies

We hebben één belangrijke tip: laat de zaak niet te lang op zijn beloop.

Des te sneller u contact met ons opneemt, des te sneller ontstaat er duidelijkheid over de (on)mogelijkheden van de juridische haalbaarheid en financiële verhaalbaarheid van uw casus.

Juridisch advies voor bedrijven en particulieren

Deurwaarder.com werkt voor zowel bedrijven als particulieren bij juridische geschillen.

Juridisch loket

In sommige gevallen verwijzen wij u door naar het Juridisch Loket. Deze partij geeft gratis juridisch advies. Het is vooraf niet te zeggen of u beter naar het Juridisch Loket kunt stappen of naar Deurwaarder.com. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij u vooraf kunnen adviseren.

In welk recht is Deurwaarder.com gespecialiseerd?

Deurwaarder.com is sterk in huurrecht, hypotheekrecht en incassogeschillen. U kunt bij ons terecht voor elke juridische vraag en het opstellen van juridische documenten. Wanneer het nodig is, kunnen wij u doorverwijzen binnen ons netwerk. U komt dan terecht bij een gespecialiseerde advocaat.

Huurrecht

Regelmatig wenden woningbouwcorporaties en kleinere verhuurders zich tot ons om huurachterstanden te incasseren. Dat doen wij vlot en doeltreffend. Wij hebben snel inzicht in de betalingsmoraal van uw huurder en treffen zo nodig regelingen. Maar, als het niet anders kan, hebben wij ook alle mogelijkheden in huis om via een gerechtelijke procedure tot ontruiming van de woning te komen.

Hypotheekrecht

Achterstanden in hypotheekverplichtingen kunnen wij met de notariële akte van geldlening zonder een dure gerechtelijke procedure voor u innen. Laat u informeren over de doeltreffende oplossingen.

Incassogeschillen

Ook alle andere incassogeschillen worden door ons doeltreffend behandeld. Zo hebben wij een eigen bezoekdienst waarmee wij zonder gerechtelijke procedure uw vordering incasseren.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een juridisch probleem? U kunt ons altijd bellen (088-2772740) of mailen naar lelystad@deurwaarder.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.