Ik wil van mijn schuld af

Wilt u van uw betalingsachterstand af? Wat goed dat u op onze website kijkt voor meer informatie. Nu u moet betalen, adviseren wij u om dit zo snel mogelijk te doen. Zo voorkomt u dat uw schuld nog hoger wordt.

Ik wil betalen

U wilt een betalingsachterstand aflossen of een gedeelte hiervan?

Lelystad: 088-2772740
Bussum: 088-2772760

Maak een account aan

Maak een account aan om in te loggen in uw dossier (24/7 bereikbaar).

Log in op uw account

Als u inlogt in uw account kunt u uw gegevens inzien.

Ik wil hulp

Wilt u van uw schuld af en hebt daarbij hulp nodig?

Wilt u uw zaak online inzien of oplossen? Klik dan hier voor Lelystad en klik hier voor Bussum. Wilt u niet inloggen? Lees dan verder.

Betalen en uw zaken regelen in uw eigen account

Als u wilt betalen kan dit via de direct betalen knop of in uw account.

Voor inzage in uw dossier of om  een betalingsvoorstel te doen, logt in op uw account of maakt u een account aan door een login bij ons aan te vragen (zie ook:  ‘Maak een account aan’ hierboven).

Een betalingsregeling treffen

Misschien kunt u de openstaande schuld niet in één keer voldoen. U kunt dan een betalingsregeling voorstellen. Maak een account aan zoals hierboven is aangegeven of log in op uw account.

Wat gebeurt er wanneer u niet betaalt?

Blijft uw betaling uit, dan kan de schuldeiser ons verzoeken over te gaan tot een gerechtelijke procedure, of uw faillissement aanvragen. Na een toewijzende uitspraak komen de kosten van de procedure voor uw rekening. Ook kunnen wij hierna beslag leggen op uw inboedel (roerende zaken), op uw loon, uitkering of bankrekeningnummer. Daarnaast worden alle kosten van eventuele deurwaardersacties opgeteld bij uw schuld. Voorkom al deze ellende en betaal op tijd. Of neem vandaag nog contact met ons op.

Lastige termen

Staan er lastige termen in de aanmaning of het exploot? Bekijk dan onze begrippenlijst voor de meest voorkomende lastige begrippen. Staat de term die u zoekt er niet bij, of heeft u vragen over het te betalen bedrag? Dan kunt u terecht bij de betreffende zaakbehandelaar. De contactgegevens vindt u op alle correspondentie die u van ons heeft ontvangen.

Bij onoverkomelijke betalingsproblemen adviseren wij u contact op te nemen met schuldhulpverlening van uw gemeente.