Over ons

Deurwaarder.com

Wij zijn een modern en effectief werkende organisatie met een kantoor in Lelystad. Met deurwaarders die begrijpen wat onze opdrachtgevers in deze tijd van ons verwachten.

Een modern en effectief werkende organisatie

Onze roots gaan terug naar begin jaren tachtig, toen John Hanemaayer destijds in 1983 werd benoemd tot gerechtsdeurwaarder op verzoek van het Ministerie van Justitie.

Sindsdien is het landschap binnen deurwaardersland ingrijpend veranderd en zijn we in staat geweest om onze oude waarden te matchen met onze moderne inzichten van op maat gemaakte service.

Persoonsgericht en Sociaal Maatschappelijk verantwoord incasseren

Door onze Persoonsgerichte en Sociaal Maatschappelijk verantwoorde wijze van werken ervaren onze schuldenaren een luisterend oor en een adviserende, menselijke aanpak van hun schuldsituatie, wat tot gevolg heeft dat ons rendement op het innen van openstaande schulden zeer hoog is.

Klantprofiel

Door het inzetten van klantprofielen en segmentatie in een vroegtijdig stadium zijn wij in staat om een goed beeld te schetsen van de kwaliteit van de portefeuilles van onze opdrachtgevers en welke aanpak het beste werkt voor de klanten van onze opdrachtgevers.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een nadere kennismaking, neem dan contact met ons op.