Incassobureau te Lelystad in Flevoland: Hanemaayer, de Boer & Partners

De start van ons incassobureau in Lelystad

Al vanaf 1980 zijn we een vertrouwd gezicht in Lelystad. John Hanemaayer, destijds als kandidaat-gerechtsdeurwaarder reed hij toen al de exploten uit voor een kantoor in Harderwijk. In 1983 werd hij benoemd tot deurwaarder op voorspraak van het ministerie van Justitie.

Hanemaayer, de Boer & Partners – al jaren een vertrouwd gezicht in Flevoland

Onze geschiedenis gaat ruim 35 jaar terug. Lelystad was toen nog een echt dorp met brede rijstroken waar je 80 km per uur kon rijden. Er heerste de echte pioneersmentaliteit met diverse clubs om Flevoland aantrekkelijk te maken voor nieuwkomers.

Nauwe contacten met bedrijven in Lelystad en Almere

Wij zijn in staat om ondernemers met regio specifieke vragen te helpen. Mede door onze nauwe contacten met lokale overheden, advocaten, accountants en makelaars in Flevoland. Twee van onze gerechtsdeurwaarders hebben goede contacten in Flevoland. Eén van onze deurwaarders woont in Almere en de ander heeft jarenlang in Lelystad gewoond. Zo zijn we blijvend op de hoogte van de ontwikkelingen in Flevoland.

Specifieke referenties en klanten uit Flevoland

Deurwaarder.com heeft een grote portefuille met klanten en referenties uit Lelystad en omgeving. Denk aan:

  • Woningbouwvereniging Centrada
  • Alle scholengemeenschappen
  • Van der Linden Makelaars
  • Notariskantoor Hak Rein & Vos
  • Accountantskantoor Meeuwsen en Ten hoopen
  • Diverse garagebedrijven
  • Alle jachthavens

Hoe werken jullie samen?

We zorgen er als deurwaarder voor dat schuldeisers het geld krijgen waar zij recht op hebben volgens de rechter. Om op een menswaardige wijze te werken zoeken wij naar oplossingen in samenwerking met zoveel mogelijk partijen. Samen kunnen wij zo specifiek mogelijk te werk gaan. We werken daarom nauw samen met notarissen, accountants, woningbouwverenigingen, gemeentes en hulpinstanties.

De Randstad snel bereikbaar vanuit ons kantoor in Lelystad

Deurwaarder.com is gevestigd aan de snelweg van Amsterdam naar Leeuwarden. Het voordeel van Flevoland is de ruimte en snelle bereikbaarheid. Het kantoor is gelegen op slechts 2 minuten rijden vanaf de A6, afslag Lelystad. Daar zijn we te vinden in het gebouw van Mac3park. Met bedrijven als Randstad, RIJKSMUSEUM en mijndomein.nl binnen het gebouw bevindt Deurwaarder.com zich in het centrum van de bedrijvigheid.

Welke aanpak gebruiken jullie als incassobureau?

Niet kunnen betalen is iets anders dan niet willen betalen. Daarom staat de persoon achter de schuld bij ons centraal. We kijken vooraf wat er afspeelt binnen de specifieke situatie van het gezin of de persoon. We reageren passend en brengen de communicatie op gang. Dat is een belangrijk onderdeel in het proces om de schuld af te lossen. Actief zoeken naar de balans. We zoeken een oplossing die werkt voor degene met de schuld, en het bedrijf dat de schuld heeft open staan. Aan de ene kant vorderen we een zo groot mogelijk deel voor de klant / schuldeiser. En aan de andere kant proberen we te voorkomen dat schuldenaren dieper in de schulden komt. In praktijk betekent dat het maken van zo min mogelijk kosten voor de klant-debiteur. Dat is immers voor geen van de partijen voordelig. De vordering komt zo snel en goed mogelijk binnen, met een zo groot mogelijk resultaat voor u als schuldeiser.

Stappenplan:

Klantprofiel
We starten nadat een bedrijf de vordering bij ons indient. Deurwaarder.com heeft een groot bestand met klant-debiteuren. Is de nieuwe klant-debiteur bij ons bekend, dan weten we snel hoe we desbetreffende moeten benaderen. Is de klant-debiteur niet bij ons bekend, dan kunnen we putten uit een grote serie databases om een profiel op te kunnen stellen.

Manier, toon en aanspreekmoment
Op basis van het profiel kunnen we snel bepalen welke manier het best werkt om de incasso effectief te verwerken.

Communicatietechnieken
De medewerkers van Deurwaarder.com worden actief begeleid. We merkten dat specifieke communicatie essentieel is om de vordering snel te innen. We helpen debiteuren actief bij het betalen en het treffen van regelingen. Zo komen ze zo snel mogelijk uit de schuldpositie. Daarbij denken we voortdurend actief in oplossingen voor voor de klant-debiteur. De ervaring leert dat dit het best werkt voor schuldeisers en mensen met schuld.